ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Mediaccion είναι μία δυναμικά αναπτυσσόμενη Ελληνική εταιρεία καινοτόμων παροχών στο ευρύτερο πεδίο της υγείας, με σκοπό την διαμεσολάβηση μεταξύ μονάδων και επαγγελματιών υγείας, και τελικών πελατών.

Το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό καθώς και οι σύγχρονες αντιλήψεις, μας  δίνουν τη δυνατότητα  να παρακολουθούμε αλλά και να πρωτοστατούμε στις ιατρικές ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας. Βασικό μέλημά μας αποτελεί η πρόληψη και η διάγνωση, γι’ αυτό άλλωστε παρέχεται ένα πλέγμα ιατρικών υπηρεσιών που εστιάζει στη γυναίκα αλλά και το παιδί.

 

Μέσω του προσφερόμενου προγράμματος ActiveGyn, έχουμε σαν στόχο να προσφέρουμε σε γυναίκες, υπηρεσίες ιατρικής πρόληψης και διάγνωσης, αλλά και αποκατάστασης σε ιατρικά κέντρα στην Ελλάδα, είτε δωρεάν ή σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Στόχο μας να παρέχουμε μια σειρά υπηρεσιών με σημαντικές εκπτώσεις στα έξοδα τοκετού, εξωσωματικής γονιμοποίησης, αισθητικής ιατρικής και άλλων σχετικών παροχών. Το σύνολο των δωρεάν και εκπτωτικών παροχών θα εστιάζουν στην γυναίκα.

Γνωρίστε τα ιδρυτικά στελέχη της Mediaccion:

Νικόλαος Β. Οικονομόπουλος 
Μαιευτήρας -Χειρ. Γυναικολόγος 
Απόφ. Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Διευθυντής ΕΣΥ Νοσοκ. Ρίο Πατρών
Πρ. Βουλευτής 
Πρόεδρος Ινστιτούτου ΠΛΑΤΩΝ www.platoninstitute.gr
Πρ. Πρόεδρος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

 

Στέλιος Καρβελάς
Μαιευτήρας Γυναικολόγος
Απόφοιτος  Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Διοικητικός Υπεύθυνος στην μαιευτική/γυναικολογική κλινική "ΥΓΕΙΑ" Λάρισας και επιστημονικός υπεύθυνος του τμήματος Υπερήχων.

www.gynaikologoskarvelas.gr

Μάρκος Θάνος
Γυναικολόγος - Μαστολόγος - Μαιευτήρας
Απόφοιτος Ιατρικής σχολής του Πανεπιστήμιου Humboldt του Βερολίνου - Γερμανία
Επιστημονικός Υπεύθυνος της Κλινικής "Υγεία"  Λάρισας

https://www.m-thanos.com

Αντώνης Γιακουμής
Εμπορικός διευθυντής
Εχει διατελέσει στέλεχος πολυεθνικών και ελληνικών εταιριών με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην διοίκηση επιχειρήσεων και στη διαχείρηση σχέσεων με φορείς του ιατρικού χώρου.