ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣΤΟΥ

Η Mediaccion, στα πλαίσια του προγράμματος ActiveGyn, συγκρότησε ένα συντονισμένο δίκτυο πρόληψης & θεραπείας του καρκίνου του ΜΑΣΤΟΥ που στόχο έχει την υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη έμφαση στην πρόληψη, στην έγκαιρη διάγνωση και την αντιμετώπιση των μαστολογικών παθήσεων.

Η διεπιστημονική ομάδα αποτελείται από εξειδικευμένους ιατρούς στη χειρουργική του μαστού, αλλά περιλαμβάνει και άλλες ειδικότητες, όπως ακτινοδιαγνώστες, παθολόγους-ογκολόγους, ακτινοθεραπευτές ογκολόγους, παθολογοανατόμους, κυτταρολόγους, πλαστικούς χειρουργούς,  κλπ.. Η επιστημονική ομάδα αποτελείται από τους:

 

κ. Μάρκο Θάνο – (Γυναικολόγος - Μαστολόγος - Μαιευτήρας)

κ. Θανάση Παλαντζά – (Πλαστικός Χειρουργός)

 

Βασικός στόχος μας, να σας θωρακίσουμε απέναντι στον καρκίνο του μαστού για όλη σας τη ζωή! Η έγκαιρη διάγνωση εξασφαλίζει, στις περισσότερες περιπτώσεις, την επιτυχή αντιμετώπιση και ίαση. Η έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές!

Σύμφωνα με τις αρχές της Ογκολογίας, η αντιμετώπιση ενός ογκολογικού ασθενή περιλαμβάνει κατά σειρά τις φάσεις της διαγνωστικής προσέγγισης, της σταδιοποίησης, της θεραπείας και της παρακολούθησης.

Στην αντιμετώπιση του ογκολογικού ασθενή εμπλέκονται διάφορες ειδικότητες μεταξύ των οποίων η χειρουργική ογκολογία, η παθολογία ογκολογία, η ακτινοθεραπευτική ογκολογία, η διαγνωστική ακτινολογία, η παθολογική ανατομία και η ψυχολογία. Επιπλέον, συχνά εμπλεκόμενες ειδικότητες είναι η Κλινική Γενετική, η Κυτταρολογία, η Πυρηνική Ιατρική, η Γαστρεντερολογία, η Πλαστική Χειρουργική, η Γυναικολογία, η Αιματολογία και η Λοιμωξιολογία.

Το πρόγραμμα παρέχει εκπτώσεις από 50% και άνω σε υπηρεσίες πρόληψης & θεραπείας.

 

Το πρόγραμμα ActiveGyn σας προσφέρει:

 

  • Σύγχρονη και εξατομικευμένη αντιμετώπιση και στα πλέον σύνθετα προβλήματα του μαστού.

  • Ταχύτατη διάγνωση, άμεση έναρξη της θεραπείας και στις περισσότερες περιπτώσεις, την πλήρη ίαση.

  • Εξυπηρέτηση «one stop clinic» για την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, ώστε να αποφεύγεται η ταλαιπωρία από επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και να μειώνεται δραστικά η αναμονή και το άγχος των ασθενών.

  • Υψηλής ευκρίνειας απεικονιστικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς

  • Εξειδικευμένους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων καθώς και άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό..

  • Ογκολογικό Συμβούλιο που εγγυάται τη λήψη ορθών θεραπευτικών αποφάσεων